Az étkezéssel kapcsolatos tudnivalók

HETI MENÜ

Tájékoztató: letölthető INNEN

Általános információk: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes
Letölthető dokumentumok: http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes/letoltes
Befizetési időpontok: http://gesz18.hu/index.php/idopontok

 

Befizetési napok a 2019-es tanévre az iskolában:

Április 4., 10.  7:30-11:00 és 13:00-17:30 óráig

Május 9., 16.  7:30-11:00 és 13:00-17:30 óráig

Bővebben: Az étkezéssel kapcsolatos tudnivalók

Tájékoztató az átutalásos fizetési módról

Tisztelt Szülő! 

 

Tájékoztatjuk, hogy gyermeke intézményi étkezési térítési díját – az Ön választása alapján - átutalással is teljesítheti. A gyermek étkeztetési díj készpénzben történő kiegyenlítésére a továbbiakban is lehetősége van a korábban megszokott módon. 

 

Az átutalásos fizetési móddal kapcsolatos fontosabb teendők és tudnivalók: 

Az INNEN letölthető Nyilatkozatot ki kell töltenie, melyet az intézmény gazdasági ügyintézőjének augusztus 19-ig kell eljuttatnia. Amennyiben tanév közben kíván áttérni az átutalásos fizetési módra kérjük, hogy a nyilatkozatot az áttérés hónapját megelőző hónap 20. napjáig (tanítási szünet esetén, az azt megelőző tanítási napig) a gazdasági ügyintézőnek eljuttatni szíveskedjék. 

A Nyilatkozatban kötelező étkezési típust választani, melyet adott hónapra vonatkozóan változtatni nem lehet, amennyiben az étkezési típust módosítani kívánja egy új Nyilatkozat megtételével teheti, melynek leadási határideje megegyezik a fentebb meghatározott, Nyilatkozat tételi határidővel.

Az átutalásos számlákról, illetve azok sztornózásáról a kiállítás után a CGR Menza program egy automatikus értesítést küld az Ön, nyilatkozatában megadott e-mail címére. Az e-mailben az utaláshoz szükséges adatok megtalálhatóak. A számlák minden hónap harmadik munkanapjáig kiállításra kerülnek, melyek a kiállítást követő tanítási napon a gazdasági ügyintézőnél átvehetőek. 

A számla utalásakor minden esetben csak a számla azonosítóját (és nem a számla számát) a számlán megadott formátumban az utalás közleményében kötelező feltüntetni, ennek hiányában az átutalás beazonosíthatatlanná válik, és az átutalt összeg 5 munkanapon belül visszautalásra kerül. 

A fizetési határidőn túl beérkező valamint nem a számlán szereplő összegben történő átutalásokat figyelmen kívül hagyjuk, az átutalt összegeket visszautalásra kerülnek 5 munkanapon belül a kezdeményező fél részére. 

A ki nem fizetett, vagy a fentiekben felsorolt okok miatt kiegyenlítetlen számlákról a fizetési határidő lejártát követő munkanapon sztornó számlát állítunk ki, mely a kiállítást követő tanítási napon a gazdasági ügyintézőnél átvehetőek. 

A sztornó számla kiállítása után, amennyiben kívánja, hogy gyermeke az adott hónapban étkezésben részesüljön, az étkezési térítési díj befizetésére kizárólag készpénzben nyílik mód. Ebben az esetben a fizetési mód készpénzesre állítódik vissza, tehát a következő hónaptól kezdődően átutalásos számla nem kerül kiállításra addig, míg új Nyilatkozat a rögzített szabályoknak megfelelően kiállításra illetve átadásra nem kerül. 

Az átutalással történő fizetés esetén az étkezési térítési díjkedvezményre való jogosultságot igazoló Igénylőlapot legkésőbb a befizetés hónapját megelőző hónap 20. napjáig (tanítási szünet esetén, az azt megelőző tanítási napig) a gazdasági ügyintéző részére kell eljuttatni A határidő elmulasztása esetén a kedvezményt csak visszamenőlegesen, egy hónapos eltolással tudjuk érvényesíteni. 

Az átutalásos számla minden esetben egész hónapra kerül kiállításra, igazodva az intézmény tanítási, nevelési rendjéhez. Az ettől eltérő étkezési igények (pl. tört hónapra történő befizetés) befizetése csak készpénzben történő kiegyenlítéssel lehetséges. 

Az átutalásos fizetési mód választása esetén az étkezésre vonatkozó egyéb szabályok (pl. lemondás) változatlanok maradnak. 

Az étkezési térítési díjjal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon továbbra is bizalommal az intézmény gazdasági ügyintézőjéhez.

 

Tisztelettel:

 

Budapest Főváros XVIII. kerület Gazdasági Ellátó Szolgálat

Diákigazolvány igénylése

Tisztelt Szülők!

Gyermekük számára diákigazolványt a következő módon igényelhetnek:

- Bármelyik Kormányhivatalban kérhetnek fényképes adatlapot (Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlap).

- Kérjük, hogy a kapott adatlapot hozzák be az iskola titkárságára.

- Diákigazolvány rendelést minden hétfőn indítunk az Oktatási Hivatal elektronikus felületén.

- Az elkészült igazolványt az iskola titkárságán lehet átvenni.


Az általános iskolás tanulók diákigazolványa érvényesítő matrica nélkül is érvényes. Az alábbiakban idézzük az erre vonatkozó jogszabály, az oktatási igazolványokról szóló 362/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet 37. §-ának (1) bekezdését:

„A tanköteles tanulók diákigazolványa érvényesítő matrica nélkül is érvényes azon tanévet követő október 31. napjáig, amely tanévben a tanuló a tanköteles kor (16 év) felső határát betölti.”

 

További tájékoztató a diákigazolványról:


Cipősdoboz akció

Kedves Szülők és Gyerekek!

 

Iskolánk idén csatlakozott a karácsonyi „CIPŐSDOBOZ” jótékonysági akcióhoz, melyről részletesen a http://ciposdoboz.hu/ oldalon olvashatnak.

A gyűjtés során 233 doboz gyűlt össze! Köszönjük mindenkinek!

Mikulásgyár - adománygyűjtés

Tisztelt Szülők!
 
Idén is meghirdetjük adománygyűjtő akciónkat.
Kérjük Önöket, hogy az alábbiakat küldjék, ha lehetőségük engedi:
-tartós élelmiszert (tészta, konzerv, olaj, cukor, só, liszt stb.),
-tisztító- és tisztálkodási szereket,
-jó minőségű ruhát,
-takarót,
-játékot.
 
Az adományokat az iskola aulájában gyűjtjük december 4-től 18-ig.
Az adományokat Budapesten a Mikulásgyár egyik gyűjtőpontjára fogjuk eljuttatni.
 

Bárkinek bármi kérdése van, forduljanak bizalommal Rózsavölgyi Éva szervezőhöz. Köszönjük szépen a rászorulók nevében.

Statisztika

013083
Ma
Tegnap
Összesen
13083
0
13083

Facebook